Gesztenyével töltött pulyka sütve

50 deka geszenyemassza, 50 deka sertés darált hús, 50 deka bacon, 2×850 g pulykamell filé. A pulykamell filét többször vágva kb . 30 cmx 60 cm darabokra vágtuk és klopfoltuk, sóztuk, borsoztuk.

A nagyobb tepsibe madzagokat rakott anita, rá bacont, ráraktuk a húst.

A töltelékhez 1 tojást, a sertés húst , gesztenyemasszát raktunk, bele feketebors, kakukkfű, fokhagymaport, só, 1 zsemle áztatott-nyomkodott

megspékeltük egy rozmaringággal

több mint egy órát sütöttük először 150 fok hőlég

2023: 150 fok hőlég kb. 20 perc. utána 165 fok alsó sütés 25 perc. majd felső grill hőlég 185 fok 25 perc. szaftosabb lett.


2023

This entry was posted on December 27, 2022 at 10:37 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.