kb. 1 kiló krumplit vékony korongokra vágtunk, besóztam, kicsit fűszereztem is, egy nagy tepsi aljára terítettem. Erre raktam egy adag szoffritót (szárzeller, répa, póré) ami olajban csináltam meg, erre raktam darált húst fűszerezve (1 kg disznó, különféle fűszerekkel), majd sózott és picit olajozott padlizsánszeleteket, az két közepes volt, kb. 75 deka lehetett de lehet, hogy csak 65. A padlizsán tetejére paradicsomszósz: egy üveg passzírozott paradicsomot sóztam, fűszereztem (többek között oregano, kevés bazsalikom, egyéb).
A tepsit beraktam 1:50-re sülni, a gőzsütőben közepes gőzön, egyszer újra is indítottam 160 fokon indult, majd 150, végül utolsó 10 percben rákerült a sajt és akkor kb 165ön sütöttem a végén.
A hús egyben elég tömény, jobb lenne több réteg.