50 deka geszenyemassza, 50 deka sertés darált hús, 50 deka bacon, 2×850 g pulykamell filé. A pulykamell filét többször vágva kb . 30 cmx 60 cm darabokra vágtuk és klopfoltuk, sóztuk, borsoztuk.
A nagyobb tepsibe madzagokat rakott anita, rá bacont, ráraktuk a húst.
A töltelékhez 1 tojást, a sertés húst , gesztenyemasszát raktunk, bele feketebors, kakukkfű, fokhagymaport, só, 1 zsemle áztatott-nyomkodott
megspékeltük egy rozmaringággal
több mint egy órát sütöttük először 150 fok hőlég
2023: 150 fok hőlég kb. 20 perc. utána 165 fok alsó sütés 25 perc. majd felső grill hőlég 185 fok 25 perc. szaftosabb lett.
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2022/12/image.png)
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2022/12/image-1.png)
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2022/12/image-2.png)
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2022/12/image-3.png)
2023
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2023/12/image.png)
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2023/12/image-1.png)
![](https://boldi.phishing.hu/wp-content/uploads/2023/12/image-2.png)