Filets de Maquereaux Moutarde à l’Ancienne et au Citron – Saupiquet

Pár éve vett szardínia került a kezembe:

324_originalevfilets_de_maquereaux_saupiquet__moutarde_a_l_ancienne_et_au_citron

Egyszerűen fantasztikus. A makréla olyan, mint egy jó makréla, a szósz viszont fantasztikusan üdítől, friss, citromos és magos mustáros. Még így, hogy lehet, hogy le is járt a termék szavatossága, tökéletes ízélmény. Külön csoda, hogy nem túl sótlan, és a szósz miatt felesleges citromozni is.
Semmi negatívum, legalábbis nem bírok felidézni semmit. A szósz maradékát kikanalaztam. Mindenki vegyen ilyet, ha külföldön jár.

It’s simply fantastic. Not just a superb fish, but in addition, it has possibly the best sauce I’ve ever met for sardines. Mustard and limon with enough salt and still a fresh taste possibly years after the production. I recommend everyone to buy one and taste. Current rank: No. 1.

Állag: 9/10
Íz: 10/10
Ár: ?

This entry was posted on November 20, 2016 at 11:36 pm and is filed under konyha. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.