Spagetti rókagombával és sonkával

Rókagombát lemostam, kisebb darabokra vágtam. Spagettit megfőztem. Oliván a rókagombát elkezdtem pirítani, raktam rá fokhagymát (1,5 gerezd) és vágott petrezselymet, és őröltem rá feketeborsot. Borsot a végén is raktam meg a spagettire direktben is egy picit. Nagyjából összesen 10 percig pirítottam a dolgokat. Csak a vége előtt raktam rá felvágott (gép)sonkát. A kész dolgot ráöntöttem a spagettire és átforgattam. Elég olajjal és fokhagymával kell csinálni, hogy mindenre jusson. kb. fél kiló spagetti 30 deka gomba és 12 dkg sokna volt a mennyiség. (nem volt se fehér bor, se sima hagyma se paradicsom)

This entry was posted on June 22, 2021 at 6:44 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.