1000 mi? Nagymama?

rezsi1

Ez a kép a TV2 hiradójából van. Érdemes tudni, hogy a kWh -ból a kiló-t kis k-val írjuk és ezret jelent, a h-t kis h-val íruk és órát jelent a W nagy és Watt mértékegységet jelent. Tehát a kWh nem KWH.

De talán fontosabb kiemelni, hogy az áramot nem szokták készletezni, nem mérjük köbméterben, és fordítva, a gáznak nem KWH-ban van az ára.

A dologban az a csúnya, hogy 1-2 napja volt egy hasonló baki, talán épp a konkurens RTL-nél. Tudom, biztos én meg elkövettem néhány helyesírási hibát, de azért kicsit jobban oda kellene figyelni… (Igazából örülhetünk, hogy nem kW-ról hanem kWh-ról írtak, mert ez a másik különbség, amit úgy tűnik egy átlag újságíró nem szokott tudni megérteni)

This entry was posted on January 2, 2013 at 11:31 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.