csirke curry

Abból dolgoztam ami volt. Kb. 40 szem köményt megpirítottam olajon, majd egy fél nagy fej hagymát felkockázva rádobtam 3 gerezd fokhagymával. Felöntöttem vízzel, hogy ne égjen, többször. Fél cayenne paprikát magtalanul felaprítottam és ráraktam, majd a csirkét is nagyon hamar, kb 15-20 dekát csak. Ráraktam még borsot és sót, továbbá egy szárnyi halványító zellert plusz extra leveleket. Továbbá egy kis petrezselymet is (fordos, két szár), végül a pici piros dobozos kókusztejből egy adagot. Egy kis kínai 5 fűszer volt még rajta, az elején kurkuma, és ennyi, más fűszer talán nem is volt.

Nagyon jó lett, de a kókusztejnek van egy nagyon erős zsíros íze, azon még dolgoznom kell, lehet, hogy valamilyen savval (ecet, bor) lehet módosítani rajta, amihez még nem értek.

Kep

Kep

This entry was posted on July 4, 2009 at 8:24 pm and is filed under Uncategorized (Tags: ). You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.