Káposztaágyon sült sertésoldalas

60 deka savanyú káposztát kimostam, egy nagy jénai aljára rendeztem, ráraktam két babérlevelet. 1,5 kilo oldalast bordánként szétvágtam, sóztam, borsoztam, fokhagyma port raktam rá és egy kevés ketchuppal átforgattam, ráraktam a káposztára, majd 200 fokon kb. 2 órát sült, az első órában lefedve. Egy tepsire raktam a jénait lés mellé krumplit, édesburgonyát és céklát raktam köretnek. Amikor szép barna volt és jószagú, akkor lett kész.

This entry was posted on December 21, 2022 at 6:32 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.