Halászlé 25

Halászlé

900 g körüli pontyot kaptuk titkos “Gy” emberektől, emellett 2×200 g sűrítményt és 2x200g belsőséggel dolgoztam, egy nagy fej hagymát erősebben lepirítottam, rákerült 1,7 l víz, majd a sűrítmény, só és csípős, amikor beállt bekerült a halszelet meg a sűrítmény. a sűrítményt fél kanalanként kivágva a felolvasztott dobozból. nem 10 percig főztem, inkább 20 de nagyon jó lett.

This entry was posted on December 23, 2025 at 9:44 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.