Sült hekk

jó volt a 4,5 , még picit sok is néhol de mondjuk mika szerint néhol meg kevés

módszer:

veszel hack törzset pl. mi lidl-ből 1 kg

előszeded és berakod egy műanyag dobozba

felöntöd mérlegen mért 4,5%-os sóoldattal

tehát literenként 45 g só

ebbe berakod a hekk darabokat és egy éjszakára berakod a hűtőbe

ki is olvad meg be is sózódik

(előtte maradhat a konyhapulton is olvadni egy-két órát)

aztán sok olajat kell rakni egy kisebb de magas edénybe

a halakat kettévágni (nekem még belezni is kellett mert nem volt tökéletes)

lecsöpögtetni

és most paprikás kukoricalisztbe forgattuk

aztán olajban kisütni

7-8 perc

a lényeg, hogy ha az olaj hőmérséklete leesik 120-ra akkor azért fel kell húzni 145-150-re

és amikor már nem annyira bugyog azon a hőmérsékleten sem akkor készen van

This entry was posted on September 24, 2020 at 6:16 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47

You must be logged in to post a comment.