Vettem sertéshúsos gőzgombócokat (fagyasztott) a Duna Pandában. Ezeket a rizsfőzőn meggőzöltem, és csináltam hozzá szószt: egy adag 20% ecetet felhigítottam vízzel, majd egy adag sót raktam bele, egy kis sötét szójaszószt, meg cukrot. abból nagyon sokat, és még egy kis thai csiliszósz is került bele. Igazából még friss zöldhagyma apríték kellene még bele, de így is kiváló lett a gőzgombóchoz. A lényeg, hogy legyen elég édes is, meg savanyú, és sós.
This entry was posted on December 20, 2019 at 8:49 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47
You must be logged in to post a comment.