Olajon másfél evőkanál lisztet forrósítottam, barnuláskor vízzel felöntöttem, kiskanál (nálam kis fakanál) pirospaprikát raktam rá, és kb. 2 liter vizet, kb 1,5 kávéskanál köményt (vagy római köményt, ki tudja). Aztán ráreszeltem úgy 10 deka trappistát és 5 deka montasio sajtot. Többször sóztam. Kb. 15 percig ha főztem. Pirított kenyérkockákkal tálaltuk.
Hagymát, fokhagymát nem raktam rá.
This entry was posted on September 16, 2010 at 7:00 pm and is filed under Uncategorized (Tags: recept). You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47
You must be logged in to post a comment.