3/4 fej hagymát és 4 paradicsomot megpucolok, a hagymát nagyobb darabokra vágom, a paradicsomot nagyobb cikkekre. Fémfüles serpenyőben olivaolajon a hagymát pirítom, majd rászórók egy kávéskanál cukrot. Ráöntök fél deci fehérbort és kb. hasonló sherryt továbbá 2 nagyobb gerezd fokhagymát és a paradicsomot. Megszóróm még egy kávéskanál cukorral, sóval és bazsalikommal. Ha kezd fonnyadni, (és a lé elfogyni) átrakom 300 fokos felső (infra) sütőbe. Ha kezd összeesni, kiveszem és rárakok egy kicsi (5dkg) feta sajtot. Rizst főzök, pulykamellet sajttal kisütük és a három összetevőből összeállítom az étket.
This entry was posted on June 6, 2007 at 1:32 am and is filed under Uncategorized (Tags: recept). You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47
You must be logged in to post a comment.