Báránnyakat besóztam, pici bors, rá raktam fokhagymát és friss rozmaringot valamennyit, állni hagytam pici olajjal. Serpenyőben kezdtem sütni, de így sosem sül át, ezért sima hőlég sütő 195 fokon beraktam kb 20 percre. A serpenyős sütésnél olaj volt alatta, meg egy pici vaj is, meg pici fehérbor amikor égni kezdett. A parázsburgonyát picit daraboltam, olajon elkezdtem pirítani, hamar fehérbor rá, meg persze só is, és vaj. Aztán úgy 10 perc után került bele a zöldspárga csak. Jó lenne hozzá egy hollandi mártás, de azt most kihagytam.
This entry was posted on May 10, 2018 at 8:12 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/html/boldiphishing/wordpress/wp-content/themes/fishlover/comments.php on line 47
You must be logged in to post a comment.