Káposztasaláta – coleslaw

Kb. egy fél kisebb fej káposztához (aprítva) kb. fél-egy répát reszeltem, cukor, kb. mindenfele legyen rajta és só, nem olyan sok, mint egy sima káposztasalátánál, kevesebb. Egy negyed-fél hagyma aprítva. Tárkonyecet vagy borecet és kb. negyed-fél citrom leve. Egy kis feketebors, Heinz majonéz, kb. egy evőkanál, vagy kettő, és fél-egy deci tej, úgy érzésre.
Pihentetni kell kb. egy órát legalább. szokás szerint: Ha keserű: több só. Ha sós: több cukor. Ha cukros: több ecet vagy citrom, stb. Legközelebb rakok bele egy kis szerecsendiót is.

This entry was posted on May 4, 2014 at 8:44 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.