Hogy a francba kell berakni egy bosch fagyasztóba egy új előlapot

Szal Bosch fagyasztó. Van benne több fiók, de van olyan polc, aminek csak egy lehajtható előlapja van. Na ezek olyanok, hogy kihajtod, és elfelejted, amikor becsukod az ajtót, akkor az ajtó szépen kitöri a fasza kis előlapodat. Szóval egy fos. Bosch és Siemens szégyellje magát, rég nem szabadna ilyet gyártani.
Na jó, kitörted. Szerencsére vehetsz újat, aranyáron. De ha az megjön, akkor sem tudod hogy a kurva bosch fagyasztó fiók előlap ajtó műanyag lapot, aminek van egy fémcsík a tetején , ami valójában nem fém hanem fémre festett műanyag betét, és amit a tartalékhoz nem kapsz, tehát majd azt is találd ki hogy rakod át (egy csavahúzóval megoldható, ki kell pöccinteni a vékonyabb peremet). Na szóval ott állsz bambán, hogy hogy a franban kéne eljárnod. Sejted, hogy a síntartó fos rögzítő műanyag fehér egyiptomi képírás mintájú tartó a ludas, sőt azt is, hogy ott van egy fixebb pont a rögzítésre. De meg kell nézned ezt a videót, hogy lásd. Nem a legjobb minőségű, le is koppinthattam volna, de a lényeg, hogy “KLAPPE” szóra kellett volna keresned, amit persze előre nem tudtál, meg nekem is beletelt. Szólva hogy basszuk be a kurva bosch szarságba a faszságból eltört klappét? hát így. https://www.youtube.com/watch?v=B-v0x6N6qko (a szavakat a SEO jegyében választottam ki, tuti hogy mások ezekre fognak rákeresni)

Bosch Siemens 20002182 ajtó/fedél/fedél – mélyhtrekesz ajtó fels

This entry was posted on January 26, 2024 at 2:24 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.