Vadas

Mindig elfelejtem, hogy a vadast hogy csinálom, ezért inkább leírom. Szóval marha felsálat kisebb szeletekre vágok, sózom, borsozom és enyhén lisztesen olajban megpirítom picit, kiszedem.
Az olajra rárakom a zöldségeket (répa, fehérrépa, zeller) és pirítom egy picit, majd rárakok egy adag kockára vágott hagymát. Vörösbor, víz, só, babérlevél és 6 db. borókabogyó. Azért 6, mert a főzés végén kiszedem és emlékezni kell hány van benne. Főzöm úgy 2 órát, kiszedem a puha húst, a borókát meg a babérlevelet, és összeturmixolom valamennyire.

This entry was posted on April 30, 2018 at 10:14 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.