Portugál akvárium

Kaptam egy hírt: Szenzáció! Portugáliából érkezik hozzánk a világ legnagyobb mobil akváriuma, mely 22.400 liter víz tárolására alkalmas. Az akváriumot Magyarország halai teszik majd színesebbé és érdekesebbé, valamint a versenyek, melyeket partnereink segítségével szervezünk. A bátrak összemérhetik tudásukat a profikkal a horgászversenyen. Ki fogja ki hamarabb a halat? Az akvarium install segítségével búvárbemutató és halfajta bemutató teszi majd színesebbé a gigantikus méretű “víztárolót”. Terveink között szerepel, hogy az A Vadászkutya magazinnal karöltve vadászkutya bemutatót szervezünk a mélyvízben, melyen a négylábúak megmutatják magukat munka közben. www.fehova.hu

Érdekes lesz a dolog, mert azért nem lesz egyszerű a magyar berendezőknek megoldani, hogy szép akváriium legyen, ami képes hazai halfajokat bemutatni, de akár egy kutya úszását is. Mindenesetre mindenképpen kint leszek és remélem a szardíniafronton is lesznek portugálok.

This entry was posted on March 8, 2011 at 1:45 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.