Fehérboros nyúlcomb és kacsacomb

Durvára vágott hagymát olajon pirítottam egy lassú főzőben erős lángon, majd rádobtam egy pár kacsacombot fagyasztva a bőrős részével lefele hogy picit megpiruljon, pár perc múlva rádobtam két répád darabolva, só, bors, oregánó, borsikafű és őrölt bors ment rá, majd a darabolt 2 db. nyúlcomb, szintén sózva. Aztán rákerült kb 4 x 10cm ágacska rozmaring, kb 3 deci fehérbor és valamennyi víz. A két kacsacombot 30 perc után kivettem és sütőben rácson megsütöttem 220 fokon úgy 15 perc alatt, a nyulat meg főtem még egy kicsit. Húsleveses polentát sütöttünk hozzá.
Irtó finom lett, finom savas a szaftja ami a polentát is nagyon feldobja.
Mentességek: nem lett raja mustár, kakukkfű, tejféle, liszt sem, magvak sem,

This entry was posted on July 13, 2020 at 6:14 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.