Budai Gourmet 2011

Csak egy rövid blog:

-Sajt vhol: nagyon finom volt. Magda Sajtok 70 202 1495
-Gesztenye: sarkpont.hu
-Nyírfacukor: mardo.hu
-Szörp: balatoni. jó volt.
-Tanácsok a dunakanyarból fűszertermesztéshez: okosabb lettem
-Fóti sörök: Fóti Pils: király, grabanc: kicsit erős, szinte belga, jó
-Rosenstein: Gefillte fisch. Töltött káposzta kovászolva tormalevélben, darab sprotnival stb.
-Kistücsök: Harcsa halászlémártásban és sült főtt fűszeres darával, nyúlkolbász medvehagymamustárral
-Arany kaviár: tokhal kaviár mini ostyán (volt még 1-2 íz) blinn
-Olimpia/MGE: Pácolt tonhal uborkazselével. Eperleves sajthabbal.
-XXL/U26: Malac császár káposztával paradicsomhabbal és paprikazselével. spárgafőzelék libamájhabbal és tökéletes tojással.
-Déryné csilis sütemény (a csilibe is bele kell harapni!)
-cake shop tejes diós

Borok:
-Rosenstein: egri chardonnay (botage/potagge?)
-Csillagvölgy irsai olivér: P R Ó B Á L D K I !
-Gere kopár
-Gere pinot noir
-Soproni kékfrankos pálos kékfrankos nem rossz, de semmi extra
-ugyanitt szőlőlé
-Gyulai pálinka kajszi a tuti

This entry was posted on June 3, 2011 at 11:42 pm and is filed under Főzés, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.