Holstein hús

Sertés karajt használtam csont nélkül. Kicsit kiklopfoltam, éppen csak. Sóztam, picit borsoztam és lisztbe hempergettem. Olajon kisütöttem, pici Metro mexikói fűszerrel vadítottam.. Fontos a viszonylag kevés olaj. A húst kiszedtem, a maradék olaj + perzsanyagra vajat raktam és fehérbort, csipetnyi vörösbort és befőztem. Az olajon 2 szelet bacont is megsütöttem.
Eközben megsütöttem pár tükörtojást. Végül sült krumplira raktam a húst, rá egy kis sütőlé, majd a tojás, egy kis sült bacon. Savanyúsággal tálaltam.

Feleségem értékelése: 7 pont.

This entry was posted on May 6, 2007 at 7:23 pm and is filed under Uncategorized (Tags: ). You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.